Handelsbetingelser

Ok, så er der også nogle ting med småt – de kommer her:

Alt i shoppen kommer fra

BBS holding ApS
v/ Brian Brandt Schmidt
CVR: 33774044
Velhustedparken 39
6933 Kibæk

Fremadrettet bliver BBS Holding ApS benævnt som WP-manual.dk, der afspejler denne hjemmeside.

Har du spørgsmål, sender du dem bare direkte til hej@brianbrandt.dk.

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusiv moms.

Du kan betale med VISA/Dankort (ikke rent dankort) og MasterCard

De data, du sender i forbindelse med køb med betalingskort, er altid krypterede og bliver ikke gemt i vores system. Har du tidligere handlet i shoppen, men har skiftet kort, skal du være opmærksom på at få dine data rettet.

Du betaler via betalingsgateway’en Stripe – og du kan også vælge at betale via bankoverførsel eller MobilePay.

Betalingsbetingelser og fortrydelsesret for fysiske og online produkter

Hvis du køber et digitalt produkt, som fx ebog udgaven, har du ikke de normale 14 dages fortrydelsesret, da det er et digitalt produkt.

Køber du et fysisk produkt, fx en hardcopy bog, så har du de normale 14 dages fortrydelsesret og 2 års reklamationsret.

Betaler du for et kursus, er din tilmelding bindende. Afbud indenfor 8 dage af kursusstart medfører ingen refusion – tilmelder du dig et kursus magen til senere, kan du få 50% rabat på det kursus. Afbud op til 8 dage før kursusstart vil 90% blive refunderet – de sidste 10% bliver taget som et administrationsgebyr. Husk, at du ved afbud altid kan sende en anden deltager – også helt ned til sidste øjeblik.

Du får en mail med kvittering for det du har købt – det er dit ansvar at gemme den.

Handler du online-produkter, bliver de leveret til dig via e-mail med for eksempel et link til videre download. Der gå typisk kun få minutter, fra du har betalt, til du har produktet via e-mailen – men i sjældne tilfælde går der længere tid, så vær tålmodig. Går der mere end en dag, så tjek dit spamfilter eller skriv venligst til info@brianbrandt.dk. Levering af fysiske produkter sker i løbet af 2 – 14 hverdage.

Du kan ikke bytte eller få pengene retur for online-produkter. Fysiske produkter har du to ugers returret på mod fremvisning af kvittering, og er produktet uåbnet og intakt, kan du få pengene retur. Udgifter i forbindelse med returnering sker for din regning. Er produktet beskadiget, når du modtager det fra WP-manual.dk har du ret til at få et nyt tilsvarende produkt uden yderligere omkostninger.

Alle rettigheder til leverede online- og fysiske produkter tilhører WP-manual.dk og må hverken kopieres eller distribueres. Ved citater fra produkterne skal kilden angives. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt inden for én husstand.

Du får en e-mail med en kvittering for det, du har købt. Det er dit ansvar at gemme den.

Rettigheder

WP-manual.dk har alle rettigheder til de leverede online produkter og alt materiale, trykt og elektronisk, som stilles til rådighed under til kurser, workshops og sparringssessions. Ved køb får du personlig brugsret til produkter og materialer, hvilket vil sige, at både investeringen, glæden og indsigten er din og målrettet din egen brug. Behandl derfor din investering med fortrolighed og lad være med at udlevere, kopiere eller videregive den til 3. part.

Produkter og materialer må ikke anvendes til andre formål end det, de er købt til og slet ikke på en måde, der konkurrerer med WP-manual.dk ligesom WP-manual.dks navn eller uddrag af materialer og produkter ikke må bruges uden skriftlig tilladelse af WP-manual.dk.

Copyright og rettighederne til produkterne tilhører WP-manual.dk ©.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *