SEO af WordPress

Om SEO af WordPress bogen

Google kan sende store mængder trafik til din WordPress hjemmeside - får du nok del i den ?

Du er måske blandt en af dem, som fejlagtigt tror at WordPress er søgemaskineoptimeret ud af boksen. Det er langt fra sandheden.

WordPress er et værktøj som alle andre, som du skal vide hvordan du bruger. Når du lærer at bruge dit værktøj rigtigt, så kan din WordPress hjemmeside blive den bedst søgemaskineoptimerede hjemmeside i Google. Det er hvad denne bog lærer dig.

Bogen i sig selv er over 100 sider, spækket med tips, tricks og konkrete kodestykker - lige til at copy/paste ind for dig.

Hvad får du ud af søgemaskineoptimering
Sidemenu i WordPress
Elementer der kan optimeres

Hent en light version af SEO af WordPress

Du kan lige få lov til at se, om bogen er noget for dig. Du kan hente 10 gratis sider af bogen her.

Anbefalinger fra glade læsere

Mikael Danielsen

www.socialemedier.dk

Jeg startede med at skimme bogen og der var en masse små praktiske eksempler som var nemme at implementere. De små ændringer har allerede tjent bogen hjem mange gange i mere trafik fra Google, som har givet nogle gode kunde-henvendelser. Så nu skal jeg til at dykke dybere ned i hele materialet – der ser jo ud til at være endnu mere at hente.

Tak for en god og letforståelig bog. Håber ikke konkurrenterne får fingre i den.

Lisbeth Kiel

www.itsfashionbaby.dk

Jeg har uden tvivl kunne mærke en stor forskel efter at have brugt tingene fra bogen. Bare det at hastigheden på bloggen er blevet væsentlig hurtigere gør en kæmpe forskel - også for mine besøgende.

Der er blevet udført det meste af tingene fra bogen - og efter et par uger uden der skete noget, gav det pludselig et kæmpe peak fra den ene dag til den anden. Der fangede Google vist ændringerne. Se min trafik graf.

trafik fra Google

Det er min trafik (blå i år, orange sidste år), udelukkende fra Google. Det er rart at se på og der kan jeg takke SEO af WordPress for en del af det.

Hvad finder du i bogen

Du får et hav af konkrete tiltag til at optimere din WordPress

Kapitel 1 - Introduktion til søgemaskineoptimering - Jeg lægger ud med at føre dig stille og roligt ind i tankegangen omkring søgemaskineoptimering. Hvad det er og hvad det kan betyde for din hjemmeside.

Kapitel 2 - Optimering af indholdet - Dette er klart det største kapitel. Du skal koncentrere dig om dit indhold, for det er her du får størst value for money i forhold til din tid. Det rigtige indhold og optimeret på den rette måde kan sikre dig topplaceringer i Google.

Kapitel 3 - Teknisk optimering - Her bliver vi en anelse tekniske, men jeg har gjort det meste af arbejdet for dig. Hvis det bliver for teknisk, så har jeg lavet en masse kode-stumper, som du bare kan sende til din udvikler. Det vil tage ham 5 minutter at implementere - men gevinsten er stor.

Kapitel 4 - SEO plugins - Det gode ved WordPress er det store udvalg af ekstra funktioner (plugins). Jeg har udvalgt og forklaret de bedste plugins, som kan søgemaskineoptimere din WordPress. Ja - Yoast SEO (det hed tidligere WordPress SEO) plugin er gennemgået i meget detaljeret grad, og indstillet til fingerspidserne.

Kapitel 5 - Linkbuilding med WordPress - Det er muligt at linkbuilde med WordPress. Her har jeg nogle helt geniale tricks rystet ud af ærmet. Du får mine bedste eksempler på hvordan jeg kreativt har skaffet links med WordPress. Flere af dem kan du nemt selv kopiere.

Kapitel 6 - Action planen - For at jeg er sikker på, at du rent faktisk får noget ud af bogen, og det hele ikke kommer til at virke uoverskueligt, har jeg lavet en action plan for dig. Prioriteret for dig, så du kan sætte ind det rigtige sted og bruge din tid mest optimalt.

Bonus ved køb af bogen

Søgemaskineoptimering har rigtig mange facetter - og er bare 1 ud af mange discipliner i online markedsføring.

Derfor har jeg som en ekstra lille bonus til dig, sørget for en række rabatter, som er ligeså meget værd som selve bogens pris.

Du får altså pengene igen i bare rabatter på værdifulde bøger og værktøjer.

Rabatter og Bonus'er

  • Rabat på SEO-lex (generel SEO bog)
  • Rabat på Accuranker (SEO værktøj)
  • Rabat på WordPress for Begyndere
  • Du får Jysk eMarketing helt gratis
WordPress ekspert Brian Brandt

Om Brian Brandt

WordPress passionist, søgemaskinekspert, underviser, forfatter og oplægsholder...

Brian har arbejdet med WordPress siden 2003, hvor han installerede sin første WordPress.

Sidenhen har han arbejdet professionelt med at installere, designe og udvikle websites i WordPress. Han har undervist i WordPress, både på begynderniveau og i avancerede kurser siden 2006.

Forfatter til andre bøger

WordPress, Forlaget Libris (2009)
WordPress for Begyndere, eget forlag (2015)

Kontakt forfatteren

Har du spørgsmål, kan du bare spørge..

Eller køb bogen nu

Brian Brandt

hej@brianbrandt.dk